POLETNI PAKETIFestival MEDVODE V GIBANJUOKUSI MEDVODVisit MedvodeZavod SotočjeZavod SotočjeZavod Sotočje
1 2 3 4 5 6 7

Varujemo vašo zasebnost

e-Medvode so elektronsko obvestilo, ki ga pripravlja in izdaja Javni zavod Sotočje Medvode v Turistično-informacijskem centru Medvode.

e-Medvode vsebujejo: 

  • napovednik dogodkov in prireditev v Medvodah,
  • novice in obvestila iz Medvod,
  • predstavitev našega kraja z nasveti oz. idejami za preživljanje prostega časa,
  • gostinsko ponudbo in 
  • recepte iz naših krajev.

e-Medvode praviloma pošiljamo enkrat tedensko.

Prejemnik e-Medvod ima pravico do preklica prejemanja e-Medvod kadarkoli. Navodila za odjavo od e-Medvod so objavljena v vsaki številki e-Medvod. Elektronski naslov, na katerega Zavod za šport in turizem Medvode pošilja e-Medvode, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Imetniku elektronskega naslova, na katerega Javni zavod Sotočje Medvode pošilja e-Medvode, pripadajo vse pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.


S prijavo na e-Medvode prijavitelj izrecno soglaša, da Javni zavod Sotočje Medvode njegov elektronski naslov shranjuje, upravlja in ga uporablja za namen obveščanja prejemnika e-Medvod o aktualnem dogajanju in ponudbi v Medvodah ter posredovanje drugih vsebin, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, ugodnostih, ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva. Javni zavod Sotočje Medvode lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oziroma do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu. Javni zavod Sotočje Medvode je elektronski naslov pridobil iz obstoječe baze elektronskih naslovov, s katero je upravljal Turistično-informacijski center Medvode.