Obiščite MedvodeZavod SotočjePODPRIMO LOKALNE PONUDNIKEZavod SotočjeZavod Sotočje
1 2 3 4 5

Varujemo vašo zasebnost

E-Medvode so elektronsko obvestilo, ki ga pripravlja in izdaja Javni zavod Sotočje Medvode v Turistično-informacijskem centru Medvode.

e-Medvode vsebujejo: 

  • napovednik dogodkov in prireditev v Medvodah,
  • novice in obvestila iz Medvod,
  • predstavitev našega kraja z nasveti oz. idejami za preživljanje prostega časa,
  • gostinsko ponudbo in 
  • recepte iz naših krajev.

e-Medvode praviloma pošiljamo enkrat tedensko, za kar pa potrebujemo soglasje posameznika in njegov elektronski naslov, na katerega želite prejemati elektronsko obvestilo. Navedeni osebni podatek se bo uporabljal izključno v ta namen.

Prejemnik e-Medvod ima pravico do preklica prejemanja e-Medvod kadarkoli. Navodila za odjavo od e-Medvod so objavljena v vsaki številki e-Medvod. Elektronski naslov, na katerega Zavod za šport in turizem Medvode pošilja e-Medvode, je shranjen in varovan v skladu z določili Splošne urebe o varstvu osebnih podatkov.

Za vse osebne podatke, ki nam jih zaupate imate kadar koli pravico do:

-          dostopa do podatkov,
-          popravka podatkov,
-          izbrisa (»pravica do pozabe«),
-          omejitve obdelave,
-          prenosljivosti podatkov,
-          ugovora.

Za uveljavljanje vaših pravic v zvezi z varstvom osebnih podatkov lahko kadar koli kontaktirate našo pooblaščeno osebo za varstvo podatkov:

MD Svetovanje d.o.o.
Dunajska cesta 156
1000 Ljubljana [NV1] 
miha.dvojmoc@infocenter.si 

MD Svetovanje d.o.o.
Dunajska cesta 156
1000 Ljubljana [NV1]
miha.dvojmoc@infocenter.si 

 

S prijavo na e-Medvode prijavitelj izrecno soglaša, da Javni zavod Sotočje Medvode njegov elektronski naslov shranjuje, upravja in ga uporablja za namen obveščanja prejemnika e-Medvod o aktualnem dogajanju in ponudbi v MedvodahJavni zavod Sotočje Medvode lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oziroma do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu.