Izposoja koles

Se želite podati na kolesarski izlet, pa nimate svojega kolesa? 

V turistično informacijskem centru Medvode, vam nudimo možnost najema koles. Imamo šest moških in ženskih treking koles, različnih velikosti, ki omogočajo vožnjo tudi po makadamskih cestah. Od 18. maja 2020 pa nudimo tudi možnost najema šestih električnih koles (štiri gorska in dve treking kolesi).

Najem kolesa je zaenkrat možen v Športni dvorani Medvode (Ostrovrharjeva ulica 4, 1215 Medvode) in sicer od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure. Za izposojo potrebujete oseben dokument, plačilo izposojnine je možno z gotovino ali bančno kartico. Pri izposoji električnega kolesa se plača 50 EUR varščine.

Več informacij in rezervacija termina izposoje TIC MEDVODE v okviru delovnega časa oz. e-naslovu: turizem@zavodsotocje.si.

Izposoja kolesa je možna v času uradnih ur Športne dvorane Medvode, to je vsak dan od 8.00 do 16.00. Za izposojo potrebujete oseben dokument, plačilo izposojnine je možno z gotovino ali bančno kartico. Pri izposoji električnega kolesa se plača 50 EUR varščine.
Več informacij in rezervacija termina izposoje na 041 298 485 oz. e-naslovu: jure@zavodsotocje.s

*Cenik izposoje elektičnih koles:

Izposoja enega el. kolesa:                               Cena z DDV:
  • najem kolesa - en dan
   30,00 €
  • najem kolesa - vikend
   60,00 €
  • najem kolesa - en teden
   100,00 €


*pri izposoji električnega kolesa gre za paket, ki vključuje izposojo čelade, uporabo mobilne aplikacije BIKEMAP, nosilec za mobilni telefon, svetovanje o pravilni uporabi električnega kolesa in tiskana gradiva medvoških kolesarskih poti in najbolj zanimivih turističnih točk

Cenik izposoje koles:

Izposoja enega kolesa:    Cena z DDV:
  • najem kolesa - do 6 ur
   5,00 €
  • najem kolesa - cel dan
   10,00 €
  • najem kolesa - vikend (pet-pon)
   20,00 €
  • najem kolesa - teden
   30,00 €

Galerija