Klub Jedro

Cesta ob Sori 15, 1215 Medvode

Cesta ob sori 15, 1215 Medvode

Facebook profil Kluba Jedro

Klub Jedro je namenjen izvajanju kulturnega in mladinskega programa, mladinskih projektov, druženju in kvalitetnem preživljanju prostega časa mladih.

Meri 357 m2 in sprejme do 350 obiskovalcev na prireditev. V klubu ob prireditvah deluje tudi opremljena kavarna, nastopajočim je na voljo prenovljeno zaodrje ter velik polkrožen lesen oder.

Klub je opremljen z ozvočenjem in osvetljavo za izvajanje koncertov, mešalno mizo, brezplačnim WI-Fijem, ter video projektorjem in platnom za filmske projekcije. Za kavarno pa se skriva tudi večja zunanja terasa, kjer se lahko obiskovalci nadihajo svežega zraka.

Program Jedra čez teden ponuja dnevni center za mlade in mladostnike Bivak, ustvarjalne delavnice, šolske plese, razna druženja kot so potopisna predavanja, različne jezikovne tečaje in ustvarjalne delavnice ter filmske projekcije. Ob vikendih so na sporedu koncerti, plesne predstave, različni sejmi, otvoritve likovnih ali fotografskih razstav in ostale javne prireditve.

V kolikor bi želeli sodelovati pri izvajanju in ustvarjanju programa nas kontaktirajte, možen pa je tudi najem prostora za projekte zunanjih organizacij.

KONTAKT: Rok Tomšič, T: 041 511 687, E: rok@zavodsotocje.si