5. MEDNARODNI MAXXIMUM OPEN 2016

Torek, 11.10.2016

Slovenci Valerija Slapnik, Matic Lipar in Miran Kovač ter Avstrijec Harald Schober so overall zmagovalci sobotnega 5. mednarodnega tekmovanja Maxximum Open, ki je bilo v Športni dvorani Medvode.

Številni obiskovalci prireditve so si lahko ogledali tekmovanja v 16 kategorijah in končne štiri overall tekme, kjer se pomerijo zmagovalci različnih skupin po posameznih kategorijah. Največ zanimanja so seveda požele tekmovalke v kategoriji bikini, ki so pokazale, kako skombinirati ženstvenost in športno telo v fit eleganco, ob kateri je marsikomu lahko upravičeno zastal dih.

Več o dogodku si lahko preverete na tej povezavi: MAXXIMUM OPEN 2016

Številni obiskovalci prireditve so si lahko ogledali tekmovanja v 16 kategorijah in končne štiri overall tekme, kjer se pomerijo zmagovalci različnih skupin po posameznih kategorijah. Največ zanimanja so seveda požele tekmovalke v kategoriji bikini, ki so pokazale, kako skombinirati ženstvenost in športno telo v fit eleganco, ob kateri je marsikomu lahko upravičeno zastal Številni obiskovalci prireditve so si lahko ogledali tekmovanja v 16 kategorijah in končne štiri overall tekme, kjer se pomerijo zmagovalci različnih skupin po posameznih kategorijah. Največ zanimanja so seveda požele tekmovalke v kategoriji bikini, ki so pokazale, kako skombinirati ženstvenost in športno telo v fit eleganco, ob kateri je marsikomu lahko upravičeno zastal dih.

 

Galerija