NAPRODAJ SKODELICE ZA 3. TEKMOVANJE V KUHANJU VINA IN ČAJA

Sreda, 14.12.2016

V Turistično infomacijskem centru Medvode so že naprodaj skodelice za sobotno 3. tekmovanje v kuhanju vina in čaja!

Skodelica stane 3€, le z njo pa bo mogoče okušati kuhano vino in domači čaj, ki ga bodo pripravile krajevne in vaške skupnosti iz občine Medvode!

Skodelice bo mogoče kupiti tudi na samem dogodku, torej 3. tekmovanju v kuhanju vina in čaja, ki bo v soboto, 17. decembra od 18. ure naprej na Mestnem trgu pred Knjižnico Medvode!

Pravila glasovanja:

 1. Ocenjevanje kuhanega vina in domačega čaja izvajajo obiskovalci z glasovanjem.
 2. Glasujejo lahko vsi obiskovalci prireditve.
 3. Člani ekip ne smejo glasovati za svojo ekipo.
 4. Vsak obiskovalec lahko na vsaki stojnici oz. pri vsaki ekipi poskuša kuhano vino in čaj.
 5. Za degustacijo vina in čaja je dovoljeno uporabljati le skodelice, ki jih za ta namen zagotovi organizator – in se jih da kupiti pri vstopu na prireditveni prostor. Cena skodelice je 3€.
 6. Obiskovalec pri nakupu skodelice dobi tudi 5 glasovalnih žetonov, ki jih lahko po svoji volji nameni bodisi ocenjevanju čaja bodisi ocenjevanju vina. Koliko žetonov nameni komu, je njegova odločitev.
 7. Za posamezno vino ali čas obiskovalec glasuje tako, da v označeno škatlo na posamezni stojnici vrže žeton.
 8. Vsaka stojnica ima eno škatlo na kateri je označeno GLASOVANJE ZA ČAJ, ter drugo škatlo, na kateri je označeno GLASOVANJE ZA KUHANO VINO. 
 9. Glasovanje bo možno od 18.00 do 20.30.
 10. Zmagovalec 3. tekmovanja v kuhanju vina bo tista ekipa, ki bo dobila največ žetonov. Zmagovalec 3. tekmovanja v kuhanju čaja to tista ekipa, ki bo dobila največ žetonov.
 11. Štetje žetonov bosta opravila člana odbora za prireditve, pri štetju pa mora biti prisoten EN član vsake sodelujoče ekipe. Štetje se opravi v sejni sobi Občine Medvode.
 12. V primeru izenačenega števila žetonov pri več ekipah v posamezni kategoriji, odloči večje število žetonov v drugi kategoriji.
 13. Organizator si pridrži pravico spremembe programa, pravil in navodil do dneva tekmovanja.

 

Galerija