VABILO NA TURISTIČNI ZAJTRK

Sobota, 21.01.2017

Javni zavod Sotočje Medvode kot del predstavitve na sejmu turizma NATOUR 2017 pripravlja promocijsko akcijo, k sodelovanju pa vabi vse gostinske ponudnike v občini Medvode.

Ponudba za poslovno sodelovanje – KAMENČKI IZ MEDVOD

V Občini Medvode pripravljamo promocijsko aktivnost na področju turizma in podjetništva. Na področju turizma želimo spodbuditi predvsem ponudnike nastanitvenih kapacitet in pa gostinske ponudnike. Na področju podjetništva pa predvsem ponudnike s storitvami za domače in tuje turiste. Aktivnosti na tem področju koordinira in pomaga izvajati Javni zavod Sotočje Medvode.

Tako smo pripravili ponudbo namenjeno domačim in tujim turistom, s katero se želimo predstaviti na turističnem sejmu NATOUR 2017, ki bo od 1. do 4. februarja 2017 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Poimenovali smo jo: Kamenčki iz Medvod.

Ponudba
Potencialnim turistom bomo prek različnih medijev in na različne načine ponudili prijavo na naš projekt: Kamenčki iz Medvod. V ta namen pripravljamo uvajanje sistema QR kod (posameznik bo s pametnim telefonom skeniral QR kodo, vnesel kontaktne podatke in s tem bo udeležen v nagradno promocijski akciji). Glavni namen je pridobivanje baze potencialnih gostov oz. turistov v namen rednega informiranja o novostih in zanimivih akcijah ter dogodkih. 

Tako bomo vsak mesec pripravili ponudbo katero bomo posredovali na ustrezni spletni naslov. Torej vsak mesec en Kamenček iz Medvod.

Tu je priložnost za vas!
Vsak mesec bomo udeležencem po elektronski poti poslali ugodnosti v dogovorjeni vrednosti, ki jih lahko koristi pri vas. Ponudba je lahko popust pri obstoječih gostinskih oz. drugih storitvah ali pa nekakšna dodatna ponudba. Ponudba bo poslana na začetku meseca vsem v bazi in jo bodo lahko koristili tekom celotnega koledarskega meseca. Ponudba bo tudi objavljena preko spletnega mesta Javnega zavoda Sotočje Medvode (www.zavodsotocje.si) in preko Facebook strani Medvode.info.

Med Javnim zavodom Sotočje Medvode in ponudnikom bo pogodba o sodelovanju, v kateri bodo podrobneje opredeljeni pogoji sodelovanja v tem projektu. Sodelovanje pri projektu je za vas brezplačno, sodelujete le s storitvami oz. promocijskimi akcijami.

Vabimo vas, da se nam v sredo, 25. januarja 2017 ob 9. uri, pridružite na turističnem zajtrku v Kavarni Sotočje, Cesta ob Sori 13, kjer vam bomo projekt še bolj podrobno predstavili. Prosimo, da svojo udeležbo sporočite do torka, 24. januarja 2017 do 15. ure na številko 041-298-485 oz. e-naslov jure@zavodsotocje.si.

Prepričani smo, da bomo skupaj lahko soustvarjali novo zgodbo o uspehu!