2. SREČANJE PREDSTAVNIKOV MLADINE in MLADINSKIH DRUŠTEV

Četrtek, 09.02.2017

Vabimo vas na 2. srečanje predstavnikov mladinskih društev, mladih zainteresiranih posameznikov in predstavnikov neformalnih skupin mladih. Srečanje bo potekalo v ponedeljek, 13. 2. 2017 ob 19:00 v klubu Jedro.

Tokrat se bomo pogovarjali o novostih, ki jih bomo na pobudo mladih začeli izvajati že v letošnji sezoni. Gre za podjetniške večere in delavnice, podjetniško akademijo za mlade, stand up delavnice ipd. Pogovarjali se bomo tudi o možnostih sodelovanja na junijskem dogodku Medvode v gibanju, ki ga bo organiziral Zavod Sotočje. Pod okrilje omenjenega dogodka se bodo namreč izvajale tudi dejavnosti, ki so v preteklosti potekala v okviru dogodka Dan mladosti, čas norosti. 

Hkrati bi vas zopet radi povabili k sodelovanju v sklopu javnega poziva "Vključi se in sodeluj", ki ga je Javni zavod Sotočje objavil v decembru 2016.

Hkrati bi vas zopet radi povabili k sodelovanju v sklopu javnega poziva "Vključi se in sodeluj", ki ga je Javni zavod Sotočje objavil v decembru 2016.Tokrat se bomo pogovarjali o novostih, ki jih bomo na pobudo mladih začeli izvajati že v letošnji sezoni. Gre za podjetniške večere in delavnice, podjetniško akademijo za mlade, stand up delavnice ipd. Pogovarjali se bomo tudi o možnostih sodelovanja na junijskem dogodku Medvode v gibanju, ki ga bo organiziral Zavod Sotočje. Pod okrilje omenjenega dogodka se bodo namreč izvajale tudi dejavnosti, ki so v preteklosti potekala v okviru dogodka Dan mladosti, čas norosti. 
Hkrati bi vas zopet radi povabili k sodelovanju v sklopu javnega poziva "Vključi se in sodeluj", ki ga je Javni zavod Sotočje objavil v decembru 2016