EUROFITFEST 2017

Ponedeljek, 27.02.2017

ta vikend v Športni dvorani Medvode

Pet dni pred enim največjih letošnjih dogodkov v naši občini je jasno, da bo letošnji EUROFITFEST 2017 v Športni dvorani Medvode presegel vse rekorde! Sobota in nedelja bosta rezervirana za spoznavanje/učenje/usvajanje številnih novosti iz področja fitnesa, funkcionalnih vadb, pilatesa, joge, športne prehrane in obleke ter še mnogo več....V družbi najboljših, najbolj priznanih svetovnih imen iz tega področja.... In nepogrešljivih štajerskih organizatorjev!

4. in 5. marca 2017 se bo v športni dvorani v  Mevodah dogajal spektakel – EUROFIT FEST z vrhunskimi strokovnjaki, s prezenterji oz. demonstratorji svetovnega slovesa s področij fitnesa, plesa, aerobike in športne stroke! Step, fitnes, joga, funkcionalna gibanja, ples, aerodance, body & mind, delavnice, tekmovanja, novosti… Vso dogajanje bo imelo magičen pridih in bo potekalo na več odrih hkrati, celoten zabavno-izobraževalen dogodek pa bo prepreden s čarobnim duhom dobrodelnosti.

V okviru projekta Ustvarimo trenutek gibanja bo EUROFIT FEST obarvan z dobrodelno noto, v okviru katerega bomo z gibanjem tudi zelo pomagali in zbirali sredstva za gibalno ovirane. Tokratnja glavna junakinja pa bo Medvoščanka Anja Jezeršek!

Mednarodni strokovnjaki, vrhunski prezenterji, odlični predavatelji, atraktivni klasi, energija, moč, znanje, novi trendi, predavanja, delavnice, ples … vse bo obarvano z nepozabnimi trenutki gibanja. Na odrih se bo zvrstilo več kot 40 prezenterjev iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Italije, Avstrije, Grčije, Argentine, Brazilije, Španije, Češke …, ki bodo skupno navdušili z več kot 50 masterclassi!
Dvodnevno dogajanje bo razdeljeno na več prizorišč oz. odrov, na katerih se bodo vzporedno odvijali masterclassi, delavnice, predavanja, okrogle mize in New age predstavitve zadnjih trendov oz. novosti.
EUROFIT FEST vas bo razvajal in vam hkrati nudil še masaže za utrujena telesa, ki bodo potrebna sprostitve, lepotni kotiček, sprostitveni kotiček (lounge corner), kosila, da se povrnejo moči, bogat animacijski program, nagrade in presenečenja tekom celotnega dogodka ter različne promocije.

Tako raznovrstna in bogata ponudba bo navdušila prav vsak okus! Vabljeni!