Koncert skupin THeWET, Artenigma, One plan

Ponedeljek, 22.01.2018

Vabljeni v klub Jedro na koncert skupin THeWET, Artenigma, One plan! Vstopnine ni!

THeWET je mlada skupina ,ki jo sestavljajo Marko Štibelj, Matic Žagar, Martin Doljak in Vid Vraničar. Fantje glasbeno sodelujejo že dobrih deset let.V tem času so nabrali veliko odrskih in studijskih izkušenj s katerimi bogatijo svoj nastop. V svojih besedilih pokažejo družbeno kritičnost, sproščenost in mladostno brezbrižnost, ne manjka pa tudi humorja, domišljije in ljubezni. Preigravajo svojo različico funk, raggea, ska in rock glasbe.

ARTENIGMA je svoje ustvarjanje začela leta 2011. Po izdanem singlu in videospotu Na robu noči (2012) je skupina Artenigma koncertirala po Sloveniji in si nabirala dragocene odrske izkušnje. Spomladi 2015 je bil izdan še tretji singel Sled. Artenigma se je poleti 2015 izoblikovala v končni postavi. Z novimi okrepitvami Artenigma še danes išče svojevrsten zvok v glasbi ter pripravlja nove avtorske pesmi.

OnePlan so še mladi najstniki,a kljub temu že stari znanci odrov po Sloveniji. Igrajo neko mešanico glama rocka in metala. Druži jih veselje in ljubezen do stare dobre kitarske glasbe, ki je prerasla v skupno ustvarjanje njihovih, prav tako energičnih in trdoživih avtorskih skladb.