Prvi kulturni klepet v sezoni 2018/19

Četrtek, 30.08.2018

Kulturni dom Medvode počasi odpira vrata v novo sezono in ponuja pester nabor novih in osveženih kulturnih programov. Informacije lahko dobite tudi na info točki pred kulturnim domom.

Na prvem kulturnem klepetu sezone 2018/19 so bili predstavljeni kulturni programi Javnega zavoda Sotočje Medvode.

V septembru se tako lahko še vpišete v ABONMA SOTOČJE, ki ga sestavlja šest kvalitetnih predstav v izvedbi profesionalnih in polprofesionalnih gledališč. Prva bo Muzikal Briljantina, ki si ga boste lahko ogledali 28.oktobra. Vpis  v abonma je možen med 3.septembrom in 14.septembrom v TIC Medvode, v času uradnih ur (pon-pet/6:00-11:00 in 15:00-18:00) ter soboto med 9:00 in 12:00. Imamo le še peščico prostih mest! Poskrbeli pa smo tudi za mlade nadobudneže, ki se lahko vpišejo v OSNOVNO GLEDALIŠKO ŠOLO z gosti - poklicnimi gledališkimi ustvarjalci

September nam bo postregel tudi z glasbenimi večeri Jesenske serenade, ki bodo potekale ob sredah ob 20:00 na različnih lokacijah v občini Medvode. Prvi večer se bomo prepustili zvokom harfe v cerkvi sv.Janeza Krstnika v Zbiljah. Po septembrskem razvajanju v vzdušju klasične glasbe bomo z glasbenimi večeri GLASBA ZA POKUŠINO nadaljevali v kulturnem domu Medvode, kjer se nam bodo vsak 1.petek v mesecu predstavili mladi perspektivni in talentirani glasbeniki iz Medvod in se postavili ob bok uveljavljenim slovenskim glasbenikom. Že 5.oktobra nas čaka čudovit večer z Moniko in Blažem Avsenikom. 

Novost v programu sta tudi ŠOLA LIKOVNEGA USTVARJANJA ZA OSNOVNOŠOLCE in DELAVNICE USTVARJALNEGA PISANJA PROZE IN POEZIJE.

Več informacij lahko preverite na zavihku KULTURA ali nas povprašete na kultura@zavodsotocje.si

Galerija