2. podjetniški punch Za vas!

Četrtek, 21.02.2019

Na drugem podjetniškem punchu bosta z nami zmagovalca 1. serije startup dogodkov Štartaj Domžale Slavko in Klemen Verbovšek z Oldijem. Iz prve roke boste lahko izvedeli, kako se lahko tudi iz skrbi za starejše, bolne in nepokretne, porodi prava podje

Na drugem podjetniškem punchu bosta z nami zmagovalca 1. serije startup dogodkov Štartaj Domžale Slavko in Klemen Verbovšek z Oldijem. Iz prve roke boste lahko izvedeli, kako se lahko tudi iz skrbi za starejše, bolne in nepokretne, porodi prava podjetniška ideja. Z vami bosta delila izkušnje, korake in napotke, kako svojo podjetniško idejo preleviti v podjetniško priložnost.

Udeležba je brezplačna, prijavite se na info@domzale-ooz.si

Če vas zanima podjetništvo, imate polno idej in ne veste, kako naprej ter želite izvedeti, kateri so tisti koraki, ki vas popeljejo od prve idejne zasnove do prvega prototipa ali pa vas preprosto zanima, kaj je to Oldi, potem je to podjetniški dogodek, ki ga ne smete zamuditi!

 

KDAJ: 6.3.2019 ob 18.00

KJE: AIA – Mladinski center Mengeš,
Slovenska cesta 28, Mengeš


Naložbo sofinancirala Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt izvajamo skladno z ukrepom ESRR 19.2 Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost.