BIG BAND RTV Slovenija prihaja v kulturni dom Medvode

Petek, 05.04.2019

V soboto, 13.aprila bo Big Band RTV Slovenija v okviru oddaje PRIZMA OPTIMIZMA v kulturnem domu Medvode s pevko Ivo Stanič izvedel medvoško popevko Druga reka.

V soboto, 13. aprila ob 20. uri vas vabimo v kulturni dom Medvode, kjer se bo odvij neponovljiv kulturno-razvedrilni dogodek. Javni zavod Sotočje Medvode bo gostil RTV Slovenija z oddajo Prizma optimizma.

'Razvedrilna oddaja 1. programa Radia Slovenija Prizma optimizma je pred dobrimi štirimi desetletji nastala kot studijska oddaja. Uredniki in voditelji oddaje so se menjavali, oddaja pa je »preživela«. Zadnjih nekaj let za njeno glasbeno podobo skrbi Big Band RTV Slovenija z instrumentalnimi solisti in vodilnimi slovenskimi vokalisti. Na odru Kulturnega doma v Medvodah se jim bosta tokrat pridružila odlična glasbenika Iva Stanič in Tomaž Domicelj.

Govorni del oddaje oblikujejo sodelavci kultne satirične oddaje Radio Ga-ga, v Medvodah vas bosta nagovorila Sašo Hribar in Tilen Artač, nastopili pa bodo tudi člani KUD Fofite iz Medvod.
Voditelj oddaje bo Milan Krapež.

Vstopnice: 5 evrov, nakup v TIC Medvode ali uro pred dogodkom na blagajni KD Medvode

Nastopajo:
Glasbena gosta: Iva Stanič in Tomaž Domicelj
Igra: Big band RTV Slovenija
Gagajevca: Sašo Hribar in Tilen Artač
Člani KUD Fofite iz Medvod
Voditelj: Milan Krapež

Dirigent: Tadej Tomšič

Več o dogodku tudi na povezavi RTV Slovenija: https://www.rtvslo.si/sporocila-za-javnost/prizma-optimizma-v-medvodah/484251