NOVINARSKA KONFERENCA - MEDVOŠKI KULTURNI FESTIVAL

Sreda, 15.05.2019

Dogajanje bomo predstavili: Sabina Spanjol, vodja festivala , Agata Trojar, območna koordinatorka TVU in Matej Zupančič (zmagovalec Masterchefa l. 2017) , vodja Kavarne Sotočje in info točke festivala.

Na konferenci bomo predstavili koncept in rdečo nit festivala, ki se navezuje na vodo in vodnjake v Medvodah , temu primerno bo izvedenih tudi nekaj dogodkov in čajanka, Matej Zupančič pa bo predstavil tudi koncept novega koktajla Blueberry Sotočje. 
Na festivalu letos sodeluje preko 30 organizacij, Potujočo ustvarjalnico bo obiskalo preko 600 otrok iz osnovnih šol in vrtcev, skupno pa pričakujemo okoli 2000 obiskovalcev. Dogajanje je zgoščeno na center Medvod, posamezni dogodki pa bodo potekali na bližnjih lokacijah. 
Prilagamo fotografijo iz Potujoče ustvarjalnice, ki danes zaradi vremena poteka v klubu Jedro. Ideje za igre ki jih povezuje rdeča nit Igraj se in spoznaj kulturno dediščino so prispevali študenti Naravoslovno-tehniške fakultete pod mentorstvo Almire Sadar , pri zasnovi igre Osvoji vrh pa nam je svetoval Viki Grošelj.