VPIS ABONMAJA SOTOČJE 2019/20

Torek, 11.06.2019

V juniju poteka predvpis za dosedanje abonente Abonmaja Sotočje in vpis novih abonentov. V novi sezoni si bomo ogledali tudi detektivko in obiskali Zagreb. Vabljeni

Abonma Sotočje nas bo s kvalitetnimi predstavami razvajal tudi v gledališki sezoni 2019/20. Zanimiv izbor predstav različnih žanrov med katerimi bosta tudi detektivka, glasbena komedija in obisk opere v Zagrebu pripravlja dramaturg Janez Vencelj  (znan tudi kot medvoški igralec Džoni Balloni). 

Verjamemo, da vam bo pester nabor predstav všeč in se bomo tudi v novi sezoni skupaj prepustili čaru gledališča, zgodbam, smehu in solzam. Abonma 2019/20 bo sestavljalo 6 predstav, ki se bodo zvrstile predvidoma vsak 3. četrtek v mesecu, razen obiska baleta oziroma opere v Zagrebu, ki ga načrtujemo za soboto 14.decembra ali 7.decembra.

V tej sezoni vam kot dodatek za vašo zvestobo ponujamo tudi možnost brezplačnega ogleda ene predstave gostujočih ljubiteljskih gledališč v januarju (črna komedija Plen v izvedbi Gledališča Zarja ali muzikla Alica v izvedbi KUD Franci Kotar). Točen datum in ura slednjih  bosta znana jeseni. 

Tudi v tem letu bomo gostili SNG Maribor, SNG Nova Gorica in Gledališče Koper, ki nam že dve leti pripravljajo vrhunske uprizoritve, v novi sezoni pa se jim bo pridružilo še Gledališče Fofite, ki je v lanskem letu prejelo številne nagrade in pohvale na srečanjih in tekmovanjih nacionalnega nivoja.

Vse dosedanje abonente vabimo k predvpisu abonmaja med 10. in 14. junijem, od 9.00 - 11.00 ter 14.00 do 17.00 v TIC Medvode na železniški postaji Medvode. S predvpisom vam bo zagotovljen vaš dosedanji sedež. Če želite sedež zamenjati, lahko to naredite med 17. in 21. junijem, ko bodo imeli možnost vpisa tudi novi abonenti.

Vpis za nove abonente bo potekal med 17. in 21. junijem, od 9.00 - 11.00 ter 14.00 do 17.00 v TIC Medvode 

Redna cena abonmaja Sotočje je 65 €, cena za dijake, študente, upokojence in brezposelne ob predložitvi ustreznega dokumenta pa 56 €. 

 

Veselimo se nove sezone in vas vabimo k vpisu.

Galerija