ZADNJI DNEVI ZA PRIJAVO NA FOTOGRAFSKI NATEČAJ

Četrtek, 25.07.2019

Drugi natečaj v sklopu programa Foto trio se počasi približuje koncu. Rok za oddajo del je 30.7.

Aktualni natečaj projekta Foto trio nosi naslov: POLJA IN NJIVE.
Fotografije morajo biti poslane na naslov kultura@zavodsotocje.si do 30.7.2019.

O natečaju...

Drugi natečaj v letu 2019 se posveča velikokrat spregledani dediščini: poljem in njivam. Vabimo vse ljubitelje fotografiranja, da raziskujejo polja in njive v občini Medvode.

V letu 2019 bodo natečaji posvečeni kulturni dediščini naših prednikov, ki so za zagotavljanje osnovnih življenjskih potreb potrebovali malo drugačno infrastrukturo okoli svojih hiš in domačij.

Drugi natečaj v letu 2019 se posveča velikokrat spregledani dediščini: poljem in njivam. Lahko se odločite za  fotografiranje njive (obdelana površina z eno vrsto kulturnih ali krmnih rastlin) ali polj (velike obdelane površine z več njivami). Namen natečaja je raziskovati dediščino in bogatiti arhiv občine, zato še posebej pozdravljamo raziskovalno fotografiranje polj in njiv (različne perspektive in pristopi,…)

Informacije: kultura@zavodsotocje.si, 041550668

O prvem natečaju...

Izbor najboljših fotografij iz prvega natečaja pa si lahko ogledate na razstavnih stenah hodnika Občine Medvode. Avtorji: Marko Kopač, Janez Strojan, Irena Bečan, Irena Krasnik, Iva Grabnar, Gregor Rozman in Zvonka Simčič. Izbor fotografij za razstavo je pripravil Boris Primožič.