FOTO TRIO 2019/3 - do četrtka rok za fotografije kozolcev

Ponedeljek, 07.10.2019

10. oktober je rok za oddajo fotografij kozolcev v občini Medvode za natečaj FOTO TRIO 2019. Najboljše fotografije bodo razstavljene in uporabljene za letni produkt.

Javni zavod Sotočje že tretje leto razpisuje fotografski natečaj. letos je tema kulturna dediščina. Prvi natečaj je nosil naslov Vodnjaki in štirne - izbor najboljših prispelih fotografij je minuli petek v Galerijo pod kozolcem pri knjižnici Medvode postavilo TD Žlebe-Marjeta, drugi natečaj je pozival k fotografiranju polj in njiv, najboljše izdelke si še vedno lahko ogledate v kavarni Sotočje. Do četrtka, 10. oktobra pa je rok za zadnji natečaj v tem letu - Kozolci v občini Medvode. Najboljše fotografije bodo razstavljene v kavarni Sotočje, na občini Medvode ter v TIC Medvode. Iz celoletnega nabora fotografij tričlanska komisija izbere 10 najboljših, ki jih uporabimo za izdelavo letnega produkta (lani je bila to beležnica, predlani rokovnik), ki služi kot poslovno darilo in se prodaja v TIC-u.

Vsaka fotografija mora biti opremljena z naslednjimi podatki: številka in naslov fotografije, lokacija fotografiranja, ime in priimek avtorja, naslov avtorja, elektronski naslov, kontakt. 

Fotografije morajo biti poslane na naslov kultura@zavodsotocje.si  najkasneje do 10.10. 2019

Več v zavihku kultura/FOTO TRIO 2019.

Galerija