KONCERT MANCE IZMAJLOVE

Ponedeljek, 24.02.2020

V nedeljo, 8.3. ob 19h vas vabimo na čudovit koncert. K nam prihajata umetnika, ki ju ljudje vedno sprejmejo z navdušenjem.

Manco slovenska publika spremlja že 19 let, za sabo ima več kot 1.000 koncertov, tudi na najbolj znanih odrih v tujini. Njena karizma in obenem preprosta iskrena neposrednost na odru osvojita vsakogar. Slovenske pesmi (s simfoničnim orkestrom jih je skozi leta posnela že 24) v interpretaciji njenega lepega in močnega glasu dobijo nove razsežnosti in prav po teh se je slovenski publiki najbolj vtisnila v srce.

Prav tako ljudi vedno znova očara pojoča in iskriva violina, ki jo igra Benjamin Izmajlov, vabljeni solist Moskovske filharmonije in gostujoči profesor na Dunajski akademiji za glasbo. 

V repertoarju Mance je več kot 400 skladb različnih žanrov – od najlepših opernih arij do uspešnic iz muzikalov in filmov ter veliko število domačih in mednarodnih popularnih pesmi. Koncertni program za ta večer bo izbran prav posebej za ženske duše.

Koncerte sproščeno in šaljivo glasbenika povezujeta sama, kar jim doda poseben čar. Zagotovo bo to dogodek, ki vam bo za dolgo napolnil srce. Ne zamudite ga! 

Vstopnice: TIC Medvode in spletna stran www.mancaizmajlova.com/koncerti

Galerija