BREZPLAČNI PREVOZI ZA STAROSTNIKE

Ponedeljek, 02.11.2020

OD DANES, 2. 11. 2020 se lahko starostniki, ki imajo težave s prevozom naročijo na BREZPLAČNI PREVOZ do trgovine, v Zdravstveni dom, bolnico in podobno.

SPOŠTOVANE OBČANKE IN OBČANI MEDVOD!

OD DANES, 2. 11. 2020 se lahko starostniki, ki imajo težave s prevozom naročijo na BREZPLAČNI PREVOZ do trgovine, v Zdravstveni dom, bolnico in podobno. Brezplačne prevoze omogočamo Javni zavod Sotočje Medvode, Občina Medvode in Deos Center starejših Medvode, v sklopu projekta LAS ZAPELJEMO VAS. 

Uporabnik, ki potrebuje prevoz, pokliče na brezplačno številko 080 10 10. V komunikacijskem centru nato zabeležijo njegove podatke in lokacijo prevoza. Po najavi prevoza klicni center obvesti prostovoljnega voznika o prevozu in to sporoči uporabniku, za katerega se opravi prevoz. Vozilo je zagotovljeno s strani projekta, prav tako je poskrbljeno za zavarovanje tako voznika kot tudi sopotnikov. Klicni center je na voljo za rezervacije prevozov vsak delavnik med 8:00 in 18:00, rezervacijo prevoza pa je potrebno najaviti vsaj 3 dni pred izvedbo storitve. Vozniki prostovoljci bodo prevoze opravljali od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00, izjemoma pa se lahko dnevi in ure tudi prilagodijo potrebam.