SPOT SVETOVANJE OSREDNJESLOVENSKE REGIJE organizira usposabljanje ABC podjetništva za podjetnice začetnice

Četrtek, 04.02.2021

V okviru natečaja, ki ga je agencija SPIRIT razpisala https://www.spiritslovenia.si/razpis/356, bo podjetnicam začetnicam, ki bodo uspešno zaključile celotno usposabljanje, ponujeno sodelovanje na natečaju za finančne spodbude.

V okviru natečaja, ki ga je agencija SPIRIT razpisala https://www.spiritslovenia.si/razpis/356, bo podjetnicam začetnicam, ki bodo uspešno zaključile celotno usposabljanje, ponujeno sodelovanje na natečaju za finančne spodbude. Finančne spodbude bodo dodeljene podjetnicam začetnicam na podlagi predstavitve in izbora najboljših poslovnih modelov.  Namen usposabljanj je opolnomočiti vse podjetnice začetnice s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti, ki jim bo Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije - SPIRIT ponudila mentorsko podporo ter udeležbo na natečaju. 

Prva skupina udeležencev je  polna in smo jo zaključili (okrog 40 prijavljenih), prijava za drugo skupino pa se bo odprla v tem tednu.

 Vabilo na usposabljanje je bilo objavljeno na GZS spletni strani https://www.gzs.si/Dogodki/2-03-2021/abc-podjetnistva---usposabljanje-za-podjetnice-zacetnice.