Pogovor o razvoju kulture

Sreda, 03.03.2021

V četrtek, 4. marca bo prek spleta potekal pogovor o razvoju kulture v Medvodah. Gosta bosta Tatjana Avsec iz JSKD in župan Občine Medvode Nejc Smole

V letu, ki je za nami, se je marsikatera kulturna dejavnost soočila z veliki izzivi in problemi, saj ukrepi niso dopuščali ustaljenega delovanja. Izvajalci kulturnih dejavnosti smo se bili primorani prilagoditi, določene programe pa smo bili  prisiljeni zamrzniti ali prestaviti na bolj ugodne čase. V tem času pa je kljub temu nastalo kar nekaj zanimivih produkcij in prilagojenih projektov, ki kažejo možnosti razvoja inovativnih pristopov k izvajanju določenih kulturnih dejavnosti.

Na vprašanja Kaj se načrtuje v prihodnosti?, V katero smer gre razvoj?, Kakšne projekte bi želeli izvesti v letu, ki je pred nami? in Kakšne so možnosti povezovanja ter sodelovanja? bomo poskušali odgovoriti z gostoma Tatjano Avsec, vodjo območne izpostave JSKD in županom Občine Medvode, Nejcem Smoletom ter ostalimi kulturnimi društvi ter izvajalci. 

Če se želite pridružiti pogovoru, nam na mail sabina@zavodsotocje.si pošljite potrditev udeležbe in posredovali vam bomo povezavo do ZOOM-a, preko katere bo pogovor potekal. 

S pogovorom začnemo ob 18. uri.