LJUBITELJSKA KUHARIJA V SODELOVANJU Z OŠ MEDVODE

Četrtek, 08.04.2021

Skupaj so posneli 19. oddajo Ljubiteljska kuharija.

Z velikim veseljem vam predstavljamo projekt, pri katerem so se povezali OŠ Medvode (turistični in gospodinjski krožek), Turistična zveza Medvode (skozi projekt Mala šola turizma), Javni zavod Sotočje Medvode in KUD Fofite (skozi projekt/oddajo Ljubiteljska kuharija). Skupaj so posneli 19. oddajo Ljubiteljska kuharija, za katero so skuhali dve jedi, kjer je bila glavna sestavina pira. Monikina skupina je pripravila pirino pito s slanino, porom in čebulo, Juretova pa pirin šmorn z jabolčno čežano in karamelo.

Velika zahvala gre tudi domačim ponudnikom, ki so priskrbeli sestavine: Kmetija Pr'Črnet, Kmetija Mis, Gostilna Mihovec, Mesarstvo Perešuti in Zadruga Jarina.

Oddajo si lahko pogledate na FB kanalu VISIT MEDVODE ali Youtube kanalu LJUBITELJSKA KUHARIJA.

Povezava do oddaje:
https://youtu.be/IDJUXqwzvQ4
https://www.facebook.com/VisitMEDVODE/videos/280029906944550

Z velikim veseljem vam predstavljamo projekt, pri katerem so se povezali OŠ Medvode (turistični in gospodinjski krožek), Turistična zveza Medvode (skozi projekt Mala šola turizma), Javni zavod Sotočje Medvode in KUD Fofite (skozi projekt/oddajo Ljubiteljska kuharija). Skupaj so posneli 19. oddajo Ljubiteljska kuharija, za katero so skuhali dve jedi, kjer je bila glavna sestavina pira. Monikina skupina je pripravila pirino pito s slanino, porom in čebulo, Juretova pa pirin šmorn z jabolčno čežano in karamelo. Velika zahvala gre tudi domačim ponudnikom, ki so priskrbeli sestavine: Kmetija Pr'Črnet, Kmetija Mis, Gostilna Mihovec, Mesarstvo Perešuti in Zadruga Jarina.
Objavljamo nekaj fotografij s snemanja, kako jim je vse skupaj uspelo, pa si boste lahko ogledali v 19. oddaji, ki bo objavljena 7. aprila na FB portalih Visit Medvode in KUD Fofite ter youtube kanalu Ljubiteljska kuharij

Galerija