JAVNO POVABILO za izbor ustvarjalcev/umetnikov na srečanju ob krušni peči »Zapečkanje« v programu »V naročju« v letu 2021

Petek, 10.09.2021

Javni zavod Sotočje Medvode skupaj s partnerji projekta »V NAROČJU« objavlja JAVNO POVABILO za izbor ustvarjalcev/umetnikov.

JAVNO POVABILO
za izbor ustvarjalcev/umetnikov na srečanju ob krušni peči »Zapečkanje«
v programu »V naročju« v letu 2021.

Javni zavod Sotočje Medvode v sodelovanju z Zavodom CCC, BB BIO Si in Mojco Sfiligoj/Domačijo Pr Lenart v okviru projekta »V naročju« načrtujejo v letu 2021 srečanje ob krušni peči, poimenovano »Zapečkanje«, ki bo izvedeno 18.9.2021, ob 16. uri, na Sveti Marjeti (Žlebe 40, 1215 Medvode).

Zaradi narave projekta MI:ZA, ki spodbuja vključevanje v skupnostno sodelovanje in mreženje med umetniki in okoljem, vabimo k sodelovanju ustvarjalce/umetnike iz lokalnega okolja. V sklopu osrednje razstave projekta »V naročju« bomo obiskovalcem tako ponudili možnost, da se neposredno povežejo z ustvarjalci iz lokalnega okolja preko pogovora in izmenjave izkušenj. Rdeča nit pogovora in izmenjave mnenj ter izkušenj bo navezava na razstavljena dela osrednje razstave projekta »V naročju«, predvsem skupnostno umetniško delo MI:ZA.
Za sodelovanje bodo izbrani trije (3) ustvarjalci/umetniki, prednost pri izboru bodo imeli kandidati iz lokalnega okolja. Zaželene so izkušnje z vključevanjem v projekt »V naročju«/Hiša na hribu.

Prijavo najkasneje do 16.9.2021 pošljite na naslov ccczavod@gmail.com.

Prijava naj vsebuje kratek življenjepis ustvarjalca/umetnika.

Izbor sodelujočih ustvarjalcev/umetnikov bo komisija v sestavi Zvonka T Simčič, vizualna umetnica, Matej Ulčar, zunanji sodelavec in Aleš Kalan, direktor Zavoda Sotočje Medvode izvedla 17.9.2021.
Dodatne informacije in pojasnila so na voljo na naslovu ccczavod@gmail.com ali telefonu 041-214-097 (Zvonka T Simčič).