KULTURNA AKCIJA STIK USPEŠNA TUDI V DRUGO

Četrtek, 03.02.2022

Tudi na prehodu v leto 2022 je Javni zavod Sotočje Medvode organiziral akcijo zbiranja misli občank in občanov in jih kot e-razstavo objavil na FB strani Kulturni dom Medvode

Na prehodu leta 2021 in 2022 smo se na Javnem zavodu Sotočje Medvode po uspešni lanski novoletni kulturni akciji odločili, da jo izpeljemo tudi letos. Tudi to leto je svoje misli prispevalo veliko občank in občanov, največ otrok, pa tudi nekaj odraslih.

Tokratna tematika Kulturne akcije Stik je bila sožitje, s sloganom Ker znamo in zmoremo živeti v sožitju. 

Po razburkanem letu, ki ga je vnovič in še bolj zaznamovala delitev družbe na ene in druge, se je tematika letošnje kulturne akcije pravzaprav ponudila kar sama. In ker je iztekajoče se koledarsko leto tudi čas, ko se ozremo nazaj in načrtujemo za naprej, smo občanke in občane povabili, da svojo čutno in osebno misel deliijo z nami. Nekatere so nas resnično presunile in na oči privabile tudi kakšno solzico, spet druge so nas nasmejale in v nas prebudile pozitivna čustva, polna upanja in pričakovanja. 

Verigo misli smo sklenili 16. januarja,  ko smo objavili zadnjo, osemindevetdeseto. Objave ste lahko spremljali na FB strani Kulturnega doma Medvode, v živo pa jih bo mogoče prebrati od 8. februarja naprej v avli kulturnega doma, kjer si še vedno po predhodnem dogovoru termina lahko ogledate razstavo Iz zgodovine.