OBJAVLJENI JAVNI RAZPISI S PODROČJA DRUŽBENIH DEJAVNOSTI

Sreda, 09.03.2022

V petek, 4.3. je Občina Medvode objavila šest od sedmih javnih razpisov s področja družbenih dejavnosti, s katerimi podpirajo predvsem projekte in programe nevladnih organizacij.

Posredujemo sporočilo:

Objavili smo šest od sedmih javnih razpisov s področja družbenih dejavnosti, s katerimi podpiramo predvsem projekte in programe nevladnih organizacij. Na sedmih javnih razpisih bomo letos razdelili rekordna proračunska sredstva, saj je na voljo kar 420.000 EUR oziroma 17,65 % več kot smo razdelili lani. Po dveh letih omejitev zaradi koronavirusa, verjamemo, da se bo življenje letos vrnilo v stare tirnice, ko bo ponovno možno neomejeno druženje na različnih prireditvah in ustvarjanje v skupinah po društvih. Povišanje proračunskih sredstev za nevladne organizacije je naš odgovor na prepreke in distance, ki smo jih ustvarili v zadnjih dveh letih. Verjamemo, da bomo z novimi projekti, programi, prireditvami in storitvami nevladnih organizacij počili mehurčke, naša občina pa bo ponovno zadihala s polnimi pljuči kot skupnost. 

Občina Medvode 
je letos prvič digitalizirala vseh sedem javnih razpisov s področja družbenih dejavnosti. To pomeni, da bodo lahko po novem prav vsi prijavitelji programov ter njihovi izvajalci hitreje in ceneje prijavljali svoje potrebe po sofinanciranju. Prav tako bodo lahko več časa namenili svoji ustvarjalnosti in samemu izvajanju programov. Javni razpisi se vodijo prek spletne aplikacije Tendee, ki jo zagotavlja podjetje Dspot d.o.o. 

 

Več na:https://www.medvode.si/objava/597728