GLEDALIŠKE PREDSTAVE V KULTURNEM DOMU MEDVODE

Sreda, 09.03.2022

Pomlad prinaša v Kulturni dom Medvode pester in zanimiv program. Sledite nam na FB strani Kulturni dom Medvode

Počasi in vztrajno se približuje datum, ko bomo v prenovljenem Kulturnem domu Medvode gostili Gajaša, brez maske v izvedbi Mestnega gledališča Ptuj. Vabimo vas, da se nam pridružite v našem malem odrskem svetu, polnem globokih čustev in prisrčnega smeha. Vaše družbe se neizmerno veselimo.

Odlična komedija, pravzaprav  monodrama Prešernovega nagrajenca Ferija Lainščka, GAJAŠ, BREZ MASKE bo na sporedu 17. marca ob 19. 30 uri.

V Medvode se tako vrača odlični slovenski filmski, televizijski in gledališki igralec Vlado Novak, ki tokrat brez maske na obrazu in brez pretirane distance, spregovori o svojem življenju ter naredi zaključni obračun. Režijo je prevzel Samo M. Strelec, ki Gajaša po odhodu iz zapora na svobodo v zunanjem svetu, kjer vladajo same omejitve sooči s samim seboj, pa tudi z bogom in svobodo.  'Kratkočasno in zabavno! Tudi takšno, da se zamisliš!'
Predstavo si bomo ogledali 17. marca ob 19:30.


V aprilu pa že napovedujemo predstavo In podgana se je smejala v izvedbi Slovenskega ljudskega gledališča Celje.

V kulturni dom Medvode pa prihajajo tudi kino predstave. Na prenovljenem platnu si boste lahko ogledali izbrane filmske poslastice, ki jih bomo obogatili tudi s pogovori s slovenskimi filmskimi ustvarjalci uspešnic zadnjih let. 

​​​Sedeže za vse predstave lahko rezervirate na ta mail: kultura@zavodsotocje.si.