Obvestilo o odpovedi dogodkov v sklopu festivala Poletje med vodami

Petek, 18.08.2023

V luči poplav, ki so prizadele tudi našo občino, vas obveščamo o odpovedi dveh dogodkov v sklopu festivala Poletje med vodami.

Spoštovani!

Koncert Roberta Petana z bandom, ki je bil predviden za 25.8. in stand up predstava Mali otroci, veliki problemi, ki je bila predvidena za 26.8. v sklopu festivala #PoletjeMedVodami, sta odpovedana.

VRAČILO KUPNINE

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Kupci, ki ste vstopnice kupili na prodajnih mestih Eventim boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

 

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

Hvala za razumevanje.