GLEDALIŠKI ABONMA SOTOČJE

Ponedeljek, 18.12.2023

Pred nami je tretja predstava gledališkega abonmaja Sotočje, ki si jo bomo ogledali v četrtek, 21.12. ob 19.30. V Medvode prihaja Nik Škrlec s predstavo Zdrava pamet

Zakorakali smo v Veseli december in približuje se naša tretja abonentska predstava.

V četrtek, 21.12. ob 19.30, si bomo v Kulturnem domu Medvode ogledali monokomedijo Zdrava pamet v izvedbi Nika Škrleca.

Po predstavi vas bo v avli pričakal tudi »praznični požirek«, ki ga prevzamete na šanku ob izkazu abonentske izkaznice.

Vse abonentke in abonente tudi obveščamo, da so že odprte prijave za ogled dodatne (sedme) predstave ALI udeležbo na enem od koncertov. Sedma predstava bo predvidoma izvedena v aprilu, nagibamo pa se h komediji. V kolikor bi se namesto predstave želeli udeležiti enega od koncertov, so na voljo spodaj navedeni, dodatna predstava pa bo izbrana po novem letu. Posebej prilagamo tudi opis koncertov. Sedež si rezervirate tako, da nam na mail kultura@zavodsotocje.si pošljete svoje podatke, izberete koncert in izrazite želje glede sedežev. Ko vam pisno potrdimo rezervacijo, se lahko oglasite v TIC-u Medvode in prevzamete gratis vstopnico/vabilo že vnaprej. Rezervacije potekajo do zapolnitve prostih mest na posameznem koncertu.

· petek, 9.2. 2024, 20.00, Kulturni dom Medvode, BOŠTJAN GOMBAČ IN EDUARDO RAON: NADZEMELJSKE ZVOČNE POKRAJINE

· petek, 8.3. 2024, 20.00, Kulturni dom Medvode, BOŠTJAN GARTNER s spremljevalno zasedbo

· petek, 12.4. 2024, 20.00, Kulturni dom Medvode, ROBERT PETAN

 

Želimo vam lepe praznične dni. Za vsa vprašanja smo na vam na voljo na telefon 031 264 677

ZDRAVA PAMET 

Monokomedija

Zasnova in besedilo: Nik Škrlec

Igrajo: Nik Škrlec ter opcijsko Inan Sven Du Swami in Mojca Špik

 Zdrava pamet je nora monokomedija o možganih, naših mislih in vseh vragolijah, ki nam jih uganjajo. Na odru bo svoje možgane seciral Nik Škrlec, igralec in tv-voditelj, ki si lahko zapomni tisoče decimalk števila pi in je hkrati vsaj enkrat na mesec na banki, ker pozabi PIN bančne kartice. Predstava je polna miselno-telesnih akrobacij in humorja, smeh je konec koncev eden boljših pokazateljev naše možganske forme! Nik bo na odru razkril nekaj svojih spominskih skrivnosti, zagat in zgodb, povezanih s sivimi celicami, hkrati pa poskrbel za presenečenja, ki vam bodo gotovo ostala v spominu. Vljudno vabljeni na smejalno prevetritev misli!

 Predstavo Zdrava pamet spremlja interaktivna razstava o naših možganih, mislih in iluzijah, ki nam jih uganjajo. Gre za celosten gledališki dogodek z druženjem po predstavi, razstava pa se s predstavo dopolnjuje in vam omogoča drugačno izkušnjo celotnega večera. Na interaktivni razstavi lahko med drugih preizkusite Nikov znani kontracikl, se zabavate z roboti in svoje možgane pretentate z različnimi eksponati, ki so, tako kot predstava, namenjeni kravžljanju vaših sivih celic!

Zdrava pamet je nastala v sodelovanju celotne ustvarjalne ekipe in v pogovoru ter posvetu s širšim krogom ustvarjalcev.

 

Predstava traja 2 uri in nima odmora.