Cekinčkov dobrodelni tek za Nika

Sobota, 20.12.2014 ob 10:00
Atletski stadion v Tacnu
napovednik image

Veseli december je čas, ko širše odpremo srca drobnim pozornostim in svojim bližnjim. Čas obdarovanj in čas pozornosti, tudi dobrodelnosti. Ste se kdaj vprašali kako lahko pomagate tistim, ki to res potrebujejo?

Kot pravi Helena Čampa, vsak zamašek, vsaka pločevinka šteje! Tekaška skupina Cekinčice pa dodaja- če si zdravih nog, odteci vsaj en krog .

Helena je mama 12 in pol letnega Nika, ki je ob rojstvu utrpel hujše možganske poškodbe. Posledica le-te pa je mtorični in umski zaostanek, ki ga spremlja huda epilepsija, zaradi česar Nik ne more samostojno sedeti, hoditi in govoriti. Helena je zaradi potreb Nika in njegovega starejšega brata ostala doma in se popolnoma posvetila negi in skrbi. Vendar ni lahko... Četudi z veliko voljo in odrekanji, otrok z večjimi potrebami pomeni tudi več stredstev in pripomočkov, ki pa so žal strogo odmerjeni. Cenimo Helenino samoiniciativo, saj za kritje stroškov manualnih terapij in medicinskotehničnih pripomočkov zbira plastične zamaške, pločevinke ter star papir. Na pomoč priskočijo tudi vrli gasilci z Loga pri Brezovici, ki ji pomagajo pri organizaciji.

V soboto, 20. 12. 2014 tekaška skupina Cekinčice organizira CEKINČKOV DOBRODELNI TEK ZA NIKA, ki bo od 10. do 14. ure potekal v TACNU, na STADIONU POLICIJSKE AKADEMIJE.

Lahko boste zakupili in odtekli poljubno število krogov (1 krog=400m=1 EUR). Bolj zagnanim, bo kak krog tudi podarjen "za povrh". Ne zamudite tudi akcijske družinske ponudbe :)

Prireditev bodo spremljali tudi številni mediji in znani prijazni obrazi. Vsak tekač po opravljenem teku dobi kozarček domačega čaja gratis.
V kolikor v vas ni niti kančka tekaškega duha, bi pa vseeno želeli prispevati, lahko svoj 1 eur Niku podarite tudi preko SMS sporočila 1919 NIK.

Kontakti: www.andrejbivic.com, FB Cekinček, andrej.bivic@gmail.com, 041645978