LJUBLJANA OPEN 2016

Nedelja, 03.04.2016 ob 09:00
Športna dvorana Medvode
napovednik image


LJUBLJANA OPEN 2016

Plesni klub Urška bo v soboto in nedeljo, 2. in 3. aprila, organiziral tradicionalno mednarodno plesno tekmovanje Ljubljana Open. Letos bo potekalo v Športni dvorani Medvode.
Tekmovanje Ljubljana Open je eno od tekmovanj mednarodne plesne zveze WDSF, ki šteje za mednarodno točkovno lestvico. Pričakujemo okrog štiristo parov iz vse Evrope, ki se bodo pomerili v standardnih in latinsko-ameriških plesih v različnih starostnih kategorijah, od pionirjev do seniorjev. Udeležili se ga bodo tudi vsi najboljši slovenski plesalci, od katerih pričakujemo vrhunske uvrstitve.
V elitni članski kategoriji se bodo plesalci v soboto pomerili v latinsko-ameriških plesih, v nedeljo pa v standardnih plesih. V nedeljo bo na sporedu tudi tekmovanje novih nadobudnih plesalcev, ki se šele pripravljajo na svoja prva uradna tekmovanja v t.i. pilotnem projektu Plesne Zveze Slovenije.
Tekmovanja se bodo vsak dan začela z izbirnimi krogi ter najmlajši plesalci ob 9. uri, ob 19. uri pa bodo zaključni krogi tekmovanj elitnih kategorij. Nastope bo ocenjevala dvajsetčlanska mednarodna sodniška zasedba iz trinajstih držav.
Vstopnice bodo na voljo na dan prireditve na blagajni športne dvorane Medvode.
Občani Medvod bodo imeli poseben popust ob predložitvi osebne izkaznice.
Gledalcem se obeta vrhunski plesni dogodek, zatorej vabljeni.

Povezava: LJUBLJANA OPEN 2016

Športna dvorana Medvode je že v pričakovanju vrhunskega plesnega dogodka; 2. in 3. aprila bo prvič v zgodovini tega tradicionalnega mednarodnega tekmovanja gostila "LJUBLJANA OPEN" oz. dvodnevno mednarodno plesno tekmovanje v standardnih in latinsko-ameriških plesih! Obeta se prava paša za oči in ušesa, zaenkrat so že prijavljeni plesalci iz trinajstih držav!